صدور رومي محشي مع صلصة البنجر |
نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي | المطبخ : أوروبي | الشيف شربيني - الشيف، سي بي سي سفرة
المقادير
صدر الرومي
بصل
ثوم
بهارات
جوزة الطيب
بسلة
بطاطس
مستردة
دقيق
بنجر
عصير بنجر
كريمة لباني
زيت عباد الشمس
ملح
فلفل أسود
طريقة التحضير
* قطعي صدور رومي شرائح وافرديها وتبليها بملح وفلفل وادهنيها بالمستردة
* قطعي جزء من الصدور مكعبات صغيرة ثم افرمي البصل والثوم وضعيهم في طاسة بها زيت على النار
* ضيفي مكعبات الصدور مع بسلة وبطاطس مبشورة وملح وفلفل و افرميهم
* لفيها وضعيها في صينية مدهونة بالزيت ثم تبليها بالدقيق وملح وفلفل وبهارات وزيت
* افرمي البصل لعمل الصوص وضعيه في طاسة بها زيت على النار على النار حتى يحمر
* ضيفى له مكعب مرقة وبنجر مفروم وعصير بنجر وكريمة لباني واتركيه يغلي و قدمي اللفائف مع الصوص
المقادير
صدر الرومي
بصل
ثوم
بهارات
جوزة الطيب
بسلة
بطاطس
مستردة
دقيق
بنجر
عصير بنجر
كريمة لباني
زيت عباد الشمس
ملح
فلفل أسود
طريقة التحضير
* قطعي صدور رومي شرائح وافرديها وتبليها بملح وفلفل وادهنيها بالمستردة
* قطعي جزء من الصدور مكعبات صغيرة ثم افرمي البصل والثوم وضعيهم في طاسة بها زيت على النار
* ضيفي مكعبات الصدور مع بسلة وبطاطس مبشورة وملح وفلفل و افرميهم
* لفيها وضعيها في صينية مدهونة بالزيت ثم تبليها بالدقيق وملح وفلفل وبهارات وزيت
* افرمي البصل لعمل الصوص وضعيه في طاسة بها زيت على النار على النار حتى يحمر
* ضيفى له مكعب مرقة وبنجر مفروم وعصير بنجر وكريمة لباني واتركيه يغلي و قدمي اللفائف مع الصوص
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق