الجمعة، 29 أبريل 2016

صدور رومي محشي مع صلصة البنجر

صدور رومي محشي مع صلصة البنجر
صدور رومي محشي مع صلصة البنجر

نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي | المطبخ : أوروبي | الشيف شربيني - الشيف، سي بي سي سفرة

المقادير
صدر الرومي
بصل
ثوم
بهارات
جوزة الطيب
بسلة
بطاطس
مستردة
دقيق
بنجر
عصير بنجر
كريمة لباني
زيت عباد الشمس
ملح
فلفل أسود

طريقة التحضير

* قطعي صدور رومي شرائح وافرديها وتبليها بملح وفلفل وادهنيها بالمستردة

* قطعي جزء من الصدور مكعبات صغيرة ثم افرمي البصل والثوم وضعيهم في طاسة بها زيت على النار

* ضيفي مكعبات الصدور مع بسلة وبطاطس مبشورة وملح وفلفل و افرميهم

* لفيها وضعيها في صينية مدهونة بالزيت ثم تبليها بالدقيق وملح وفلفل وبهارات وزيت

* افرمي البصل لعمل الصوص وضعيه في طاسة بها زيت على النار على النار حتى يحمر

* ضيفى له مكعب مرقة وبنجر مفروم وعصير بنجر وكريمة لباني واتركيه يغلي و قدمي اللفائف مع الصوص

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق