الخميس، 21 أبريل 2016

ستيك بالمشروم و الصوص

ستيك بالمشروم و الصوص
ستيك بالمشروم و الصوص

نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي | المطبخ : أوروبي | وسام مسعود - مطبخ 101 - سي بي سي سفرة

المقادير

شرائح لحمة ستيك
زبدة
ملح
فلفل أسود
بصل مفروم
ثوم مفروم
زعتر
روزمارى
دقيق
مشروم
مرقة او ماء
خضار سوتيه للتقديم
بطاطس مهروسة للتقديم

طريقة التحضير

* تبلى اللحم و شوحيه مع زبدة فى طاسة ساخنة من الجانبين لمدة 3 الى 5 دقائق

* ضيفى البصل و الثوم و ملح وفلفل و الروزمارى و الزعتر

* ارفعى اللحم ليرتاح ثم ضيفى مكانه المشروم والدقيق و يقلبوا جيدا

* ضيفى الماء او المرقة و استمرى فى التقليب حتى تحصلى على قوام الصوص المطلوب و ضعيه فوق اللحمة

* يقدم مع اللحمة و البطاطس المهروسة و الخضار السوتيه

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق