الجمعة، 29 يناير 2016

طريقة عمل كفتة البطاطس و الأرز و البسلة

كفتة البطاطس و الأرز و البسلة
كفتة البطاطس و الأرز و البسلة

نوع الأكلة الرئيسي طبق جانبى | المطبخ مصري | نجلاء الشرشابي من برنامج: على قد الإيد - سي بي سي سفرة

المقادير

بطاطس مسلوقة مهروسة
أرز مصرى مطبوخ
بسلة مسلوقة
جبنة رومى
صفار بيضة
كمون
كركم
دقيق
بيض
بقسماط
زيت
ملح
فلفل أسود

خطوات التحضير

إخلطى البطاطس مع الكمون والكركم والملح والفلفل الأسود 

ضيفي الأرز والبسلة المسلوقة والجبنة الرومى وصفار البيضة 

شكلى الخليط لأصابع وقلبيه فى الدقيق والبيض والبقسماط 

إقلى الكفتة فى الزيت على النار ثم قدميها

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق