الجمعة، 19 فبراير 2016

مقلوبة مكرونة باللحمة المفرومة

مقلوبة مكرونة باللحمة المفرومة - اسامة السيد
مقلوبة مكرونة باللحمة المفرومة

نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي | المطبخ : أوروبي | أسامة السيد - من مطبخ أسامة - سي بي سي سفرة

المقادير

مكرونة مسلوقة
لحمة مفرومة
جبنة موتزاريلا
طماطم
بصل
كاتشب
مستردة
زبدة
حليب
ملح
فلفل
جوزة الطيب
زيت زيتون
زعتر

طريقة التحضير

* شوحي البصل مع الزيت و اللحمة المفرومة و تبلي بملح و فلفل و جوزة الطيب و زعتر

* اتركيهم حتي تنضج اللحم ثم ضيفي كاتشب و مستردة و قلبي

* قطعي الطماطم حلقات ثم رصيها قي الطاجن ثم ضيفي طبقة من الجبنة الموتزريلا ثم طبقة من اللحمة المفرومة

* ضيفي المكرونة المسلوقة و متبلة بملح و فلفل و جبنة و اضغطي علي المكرونة و اغلقيها بورق زبدة

* ادخليها الفرن لكي تتماسك و تنضج

* في طبق التقديم اقلبي الطاجن و زينيها بالريحان و قدميها بالهنا

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق