الأحد، 29 مايو 2016

كبدة بالبطاطس في الفرن

كبدة بالبطاطس في الفرن
كبدة بالبطاطس في الفرن

نجلاء الشرشابي - على قد الإيد، سي بي سي سفرة | نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي | المطبخ : أوروبي

المقادير

كبدة مكعبات
بطاطس مكعبات
فلفل رومى أخضر
بصل
ثوم
عصير ليمون
زيت
بهارات
فلفل رومى أخضر
فلفل أخضر حار
كمون ناعم
ملح
فلفل أسود

طريقة التحضير

* إخلطى الكبدة مع عصير الليمون والكمون والملح والفلفل الأسود والبهارات

* يفضل ترك الكبدة بالتتبيلة فى الثلاجة لمدة ليلة ثم شوحى الكبدة فى الزيت على النار

* ضيفى البصل والفلفل الرومى والحار وقلبى ثم ضعى الخليط فى بايركس وأدخليه الفرن حتى تمام النضج

* قلبى البطاطس فى الزيت على النار مع الفلفل الرومى ثم ضيفى القليل من الماء والملح والفلفل الأسود

* ضيفى البطاطس للكبدة وقدميها و يمكن وضعها قليلا ً فى الفرن

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق