الأحد، 29 مايو 2016

كبيبة بالموتزريلا و الزعتر

كبيبة بالموتزريلا و الزعتر
كبيبة بالموتزريلا و الزعتر

نوع الاكلة الرئيسى : لحوم ، سي بي سي سفرة| المطبخ : شامي

المقادير

نص كيلو لحمة مفرومة
بصل
معلقة ملح
رشة فلفل اسود
بيضتين
عبوة خلطة الكفتة من كنور

طريقة التحضير

* هنضرب البصلاية مع معلقة الملح و رشة الفلفل الاسود و البضتين فى الكابة لحد ما يتفرموا تماما

* هنحط اللحمة المفرومة مع البقصماط و عبوة خلطة الكفتة من كنور ونزل عليهم اللى فرمناه فى الكابة ومعلقتين زيت كبار و نقلبهم كويس سوا و ونحطهم فلا التلاجة نص ساعة نطلعها ناخد كورة لحم نفرها ونحط جواها مكعب موتزريلا ونقفل الحروف على بعضها ونعمل كورة وبعدين ننزلها فى الدقيق و نطلعها من الدقيق نحطها فى بيضتين مخفوقين مع ربع كوباية لبن ورشة ملح و رشة فلفل اسود و نطلعهم من البض نحطهم فى بقصماط عليه معلقتين زعتر متقلبين فيهم كويس ونطلعهم نحطهم فى زيت متوسط الحرارة لحد ما يحمر ونطلعه على ورق مطبخ وماننساش نقدمة مع البقدونس عشان البقدونس بيمتص اى دهون زايدة

ليست هناك تعليقات:

إرسال تعليق