ستيك بالمشروم و الصوص |
نوع الاكلة الرئيسى : طبق رئيسي | المطبخ : أوروبي | وسام مسعود - مطبخ 101 - سي بي سي سفرة
المقادير
شرائح لحمة ستيك
زبدة
ملح
فلفل أسود
بصل مفروم
ثوم مفروم
زعتر
روزمارى
دقيق
مشروم
مرقة او ماء
خضار سوتيه للتقديم
بطاطس مهروسة للتقديم
طريقة التحضير
* تبلى اللحم و شوحيه مع زبدة فى طاسة ساخنة من الجانبين لمدة 3 الى 5 دقائق
* ضيفى البصل و الثوم و ملح وفلفل و الروزمارى و الزعتر
* ارفعى اللحم ليرتاح ثم ضيفى مكانه المشروم والدقيق و يقلبوا جيدا
* ضيفى الماء او المرقة و استمرى فى التقليب حتى تحصلى على قوام الصوص المطلوب و ضعيه فوق اللحمة
* يقدم مع اللحمة و البطاطس المهروسة و الخضار السوتيه
ليست هناك تعليقات:
إرسال تعليق